Wednesday, April 21, 2010

RM,done.next is ENT.

pheww..leganya bile dah lepas paper RM.erm,soklan boleh tahan..but Alhamdulillah,still boleh jawab.saya menggunakan kebolehan 'menggoreng' ayat yang saya ada.hehe.esok paper ENT pulak.saya tetap akan menggunakan kebolehan 'menggoreng'..'merebus'..'mengukus' ayat yang saya ada.hakhak.seriously,saya x mungkin sempat untuk habis study ENT.so,saya just tengok past sem and pick soklan yang slaloo kuar exam.and then,saya just study tu je.ahha,boleh x camtu??ok,saya boleh study for final exam dengan cara ini.kalo u ols xleh,plis jangan tiru cara saya,tau?bahaya beb..final exam neh,kene buat betul2.for me,i boleh study macam tu coz..

I BELIEVE I CAN DO IT!!!

I BELIEVE WITH MY ABILITY!!!

siyes,kalo u ols pon fikir macam ape yang i fikir kat atas tu..it will help you to do better in ur exam.try it out la..:)

*tapi kan..kalo kte over confident pon xleh gak..huhu..

No comments: