Saturday, April 10, 2010

today

saya ada modul pada pukul 2 petang.saya x tau kenapa part 6 sem ni ada modul.before this,if i'm not mistake..part 6 xde modul.tapi xpela..saya pegi jela lagipon modul ni kat PI a.k.a Pusat Islam a.k.a Masjid Asy-Syakirin.saya dah lama x pergi PI.rindunye saya pada PI..


malam ni ada dinner for sektor A's kolej.tema 'Kegemilangan Kesultanan Melayu'.saya xtau nak pakai baju apa untuk match dengan tema tersebut.so,saya decided to pakai baju kurung yang saya pakai untuk ENT 300's presentation semalam je.hehe.gile selekeh akuuu!!!tapi xpela,baju tu pon baru pakai sekejap.eleh korang,macam x bese lak buat camni..hehe..:)

No comments: