Saturday, April 10, 2010

yesterday

huh,what's up with yesterday??yesterday is friday 9/4/2010.my group and i have ENT 300's presentation.the Pizzalicious Sdn. Bhd. business plan presentation.i'm in charge to present about our operations plan.quite nervous to present since tak plan nk explain apa pon.kiranya i explain secara spontan.hehe.macam terer je nk explain secara spontan.sekali bila puan rohani jangga tu tanya soalan regarding our operations plan,haa..t'sengih-sengih i nk jawab.lucky me,my group member is very expert dalam bab2 nak 'menggoreng' jawapan neh.thnx you all..:)

so,dengan berakhirnya ENT 300's presentation,kepala i dah rasa ringan ckit.kalo tak..pegi mana2 pon asyik teringat kat ENT 300 je.hikhik..


*Pizzalicious Sdn. Bhd is our group business name.our main product is pizza.business plan presentation yang kitorang buat tu just olok2 je.tapi,kalo ada sapa2 yg nak open business,memang kena buat business plan neh.

No comments: