Saturday, May 8, 2010

THE LAST DAY..

THE LAST DAY have many definition for me.

1. Last day as diploma in business study student (as long as i tak jadi next sem's repeaters.hoh,plis jauhkanlah).

2. Last day with my friends yg ku kenali di UiTM Segamat ni.thnx for all the memory and sorry for all the mistake.hopefully we can meet again.

3. Last day final exam which is paper MKT 361 a.k.a Selling.lepas abis paper petang ni dah boleh balik umah yess!!

4. Last day beli makanan kt blok I.erk,ni pon kena mention jugak tau.hehe..

5. Last day study at Johor(especially UiTM Segamat)??i'm not sure.course yg i apply for degree xde kat Segamat.ceh,bajet cam sure je dpt smbg degree.but i hope so..i wanna further my study until degree,at least until degree.

next is last ape ek?ah,cukuplah ni.erm,x taula ble i akan buat next entry coz kalo balik umah,b'makna x dpt internet.kalo x dpt internet b'makna x dapat nak on9.and then ble x dpt nk on9,x dptla i nak update blog ni...

Wednesday, May 5, 2010

last outing?

yesterday is very fun.my friends and i outing gler2.kuar pukul 12 p.m (supposedly kuar pukul 11 a.m) and then balik kampus dekat nak pukul 7 p.m.we all outing by bus,so ktorang boleh kuar lama2.the most important thing yang ktorang buat time outing semalam ialah makan kat Pizza Hut,yes!!!and then ktorang g karok kat nirvana.12 lagu ok.masing2 berpeluang menonjolkan bakat yang sekian lama terpendam.tahap 'kemerduan' suara saya memang xleh nak explain.ala2 suara siti nurhaliza gitu.ececeh,perasan sudah.hakhak.lepas karok,window shopping pulak.ahha,this is my favourite hobby during outing.erm,hobby ke??window shopping citer korea kat nirvana.xtaula berapa lama saya belek2 citer yang ada kat situ and at the end saya beli jugak satu citer korea 'Master of Study'.tertarik nak beli coz ada baca sinopsis citer ni dalam majalah epop.hopefully cter ni best.malam tadi dah tengok sikit..huh,quite boring.watak kim so roo sangat serius dalam cter ni (kim so roo ialah salah seorang peserta dalam Family Outing).tapi bila masuk episod 3,baru rasa best sikit.ahhhhh,x sabar nak sambung tengok cter ni lagi.after nirvana,masuk gift shop,kedai roti and kek,billion,beli burger segamat.oh,lagi beberapa hari sem ni akan berakhir.mungkinkah ini akan menjadi outing yang terakhir saya bersama kawan2??ishh,tetiba touching plak.

oh ye,satu perkembangan terbaru tentang diri saya.last night,saya belajar main kiub rubik.hasilnya saya dah reti sikit2 main kiub rubik tu.tapi,step yang second last and last..susah ckitlah.haishh,jap ag nak try lagi lah.hoh,rasanya sekarang ni saya addicted to kiub rubik.hehe.ok,i'm trying to be master in kiub rubik.eheh,boleh ke?





oh,macam mane la saya arrange gmbr2 ni.adoyaii..

*bestnye dapat beli epop yang ke-8.cover page-->SNSD.

Saturday, May 1, 2010

itu pun nak kena bagitau ke??

oh,saya tak faham kenapa lately,toilet kat wing saya sangat kotor.sinki terutamanya.tadi saya nak gosok gigi dan cuci muka,kat dalam sinki tu ada sisa kek.dahla makan kek tak ajak.pastu tinggalkan sisa kat dalam sinki tu.diorang ni,nama je pompuan tapi tak reti nak jaga kebersihan.takkan benda2 camni pon nak kena bagitau??kadang-kadang rasa macam nak buat undang-undang menggunakan sinki pastu tampal kat toilet,bagi semua orang nampak.haa,lepas tu kalo tak faham-faham jugak,sama ada ayat yang saya tulis tu berbelit-belit diorang tak faham or diorang tu bonehead.sila baca undang-undang menggunakan sinki yang saya baru buat ni:

alamak keciknya tulisan.still boleh baca kan.haa,amacam?ayat saya tak berbelit-belit kan.still boleh faham walaupun tahap pencapaian bahasa melayu saya agak teruk.yep,agak terukla.buktinya,saya dapat tottt *dirahsiakan* dalam spm.eh,nampaknya saya dah terkeluar tajuk ye.hurm,rajin pulak saya nak mencipta undang-undang ni walaupun sekarang ni saya sangat desperate untuk study transport.paper hari isnin ni.dari tadi study tapi susahnya nak faham.epp,terkeluar tajuk lagi.ok,alasan menggunakan kaler yang pelbagai ialah supaya diorang perasan akan kewujudan undang-undang ni dan supaya menarik minat diorang untuk membacanya.haa,apa lagi nak citer?ok,dah tak ada apa-apa.saya nak sambung studylah.chow chin chow!!:)

p/s:poyo je buat undang-undang ni.bukannya nak tampal betul2 pon.saje je lepas geram dalam blog.lagi seminggu sem ni akan berakhir.huhu.masa berlalu dengan pantas.oleh itu,sila hargai masa anda.terima kasih:)