Wednesday, May 5, 2010

last outing?

yesterday is very fun.my friends and i outing gler2.kuar pukul 12 p.m (supposedly kuar pukul 11 a.m) and then balik kampus dekat nak pukul 7 p.m.we all outing by bus,so ktorang boleh kuar lama2.the most important thing yang ktorang buat time outing semalam ialah makan kat Pizza Hut,yes!!!and then ktorang g karok kat nirvana.12 lagu ok.masing2 berpeluang menonjolkan bakat yang sekian lama terpendam.tahap 'kemerduan' suara saya memang xleh nak explain.ala2 suara siti nurhaliza gitu.ececeh,perasan sudah.hakhak.lepas karok,window shopping pulak.ahha,this is my favourite hobby during outing.erm,hobby ke??window shopping citer korea kat nirvana.xtaula berapa lama saya belek2 citer yang ada kat situ and at the end saya beli jugak satu citer korea 'Master of Study'.tertarik nak beli coz ada baca sinopsis citer ni dalam majalah epop.hopefully cter ni best.malam tadi dah tengok sikit..huh,quite boring.watak kim so roo sangat serius dalam cter ni (kim so roo ialah salah seorang peserta dalam Family Outing).tapi bila masuk episod 3,baru rasa best sikit.ahhhhh,x sabar nak sambung tengok cter ni lagi.after nirvana,masuk gift shop,kedai roti and kek,billion,beli burger segamat.oh,lagi beberapa hari sem ni akan berakhir.mungkinkah ini akan menjadi outing yang terakhir saya bersama kawan2??ishh,tetiba touching plak.

oh ye,satu perkembangan terbaru tentang diri saya.last night,saya belajar main kiub rubik.hasilnya saya dah reti sikit2 main kiub rubik tu.tapi,step yang second last and last..susah ckitlah.haishh,jap ag nak try lagi lah.hoh,rasanya sekarang ni saya addicted to kiub rubik.hehe.ok,i'm trying to be master in kiub rubik.eheh,boleh ke?





oh,macam mane la saya arrange gmbr2 ni.adoyaii..

*bestnye dapat beli epop yang ke-8.cover page-->SNSD.

No comments: