Wednesday, June 30, 2010

registeration

esok saya akan register sebagai student deg in human resource at UiTM Shah Alam.huh,rase cam tak percaye je yang saya ni dah nak masuk deg.saya still ingat lagi time saya mula-mula register dip dulu.ah,rindunya saya pada UiTM Segamat.suasana kat s.alam mesti berbeza sangat daripada suasana kat segamat.kalu nak diikutkan i'm so lucky coz dapat kos HR kat s.alam.ad member saya yang dapat kat melaka,perak n arau.tapi yang x bestnye sekarang ni ialah saya still x tau sape budak2 segamat yang dapat kos HR kat s.alam.huhu.saya xde member.never mind ye daya.u can make a new friend there.gud luck daya! (hehe,wish gud luck kat diri sendiri)

Monday, June 14, 2010

anak sulung

woohoo,tetibe rase cam nak buat tajuk entry 'anak sulung'.okay,siapa anak sulung sila angkat tangan!!hehe..best ke jadi anak sulung ni??erm..bagi saya,ada best dan ada tak best.best bila saya boleh slumberland suruh adik saya buat sesuatu.haa,dorg berani ke nak suruh saya buat itu,ini??thehehe..dapat pulak kan??tapi jadi anak sulung ni tak best sebab apa2 hal je,nanti saya yang kena.adoiyaii!!!