Thursday, July 29, 2010

best

BEST 1
this week i have 3 day in a row,night class (mass lecture).subjek ORGANIZATIONAL BEHAVIOR.first2 memang sangat tak suke.tapi bile pikir2 balik,erm..best jugak ada kelas malam..hihi.first time i jalan kaki pegi fec.perrgghh..penat kaki rase cam nak tercabut coz kena naik bukit.kalau balik kolej jalan kaki takpe la coz turun bukit so tak terasa penat.pastu singgah lak kat DC beli waffle..best!!
BEST 2
semalam my friend and i pegi i-city.ala..tempat yang ada banyak pokok berlampu tuh.finally tertunai jugak hajat i nak ke i-city.hihi..telabahnye ayat.kalau da namenye kuar with friend,sangat tak bermakna kalau tak snap a lot of pic. wokey..nah gambar:-

dayak n ojik

jujuk n hanak

cukup.2 gambar sahaja i upload di sini ye.urm,etcely ktorg tak sempat nak explore the whole i-city ni coz we all rushing to go back to kolej *sigh*.ni sume pasal bebudak ni cakap gate kolej mawar tutup pukul 11 malam..aisshh.haa..to you all yang belum sampai ke i-city lagi..sampai-sampaikanlah diri anda ke sini ye.siyes,tempat ni sangat lawa.masuk tak kena bayar,supposedly.tapi time ktorg masuk,kena bayar rm5 for a voucher bernilai rm5.voucher tu boleh diguna untuk beli apa2 sahaja yang bernilai at the range of rm5 kat dalam i-city neh.etcely,dorang nak pastikan people yang datang sini beli sesuatu kat dalam i-city ni..at least beli something yang bernilai rm5.eleh,tau sangat taktik dorang ni..huh.

*time tengah syok jalan2,member i msg bgtau esok xde class..hehehe,best lagi.yahoo!!

Sunday, July 25, 2010

3rd week..

i'm on my 3rd week as a student at UiTM Shah Alam.mggu ketiga bru dpt blk umah..huh!tapi jap lagi da nak balik kolej..hukhuk.life at s.alam is too tough.everyday kne nek bas b'himpit-himpit untuk ke kelas.situasi yg x mungkin dilalui oleh student kat segamat.i have to be independent but until now i'm still not into it.saya budak ciwek(cis,t'mengaku pulak).i need someone to guide and accompany me.kalau kat segamat i have izzatul.but at s.alam..i have nobody who are close to me like izzatul..uwaa!!eh,tersilap.actually i still have another friend from segamat that are close to me,but they all not in the same course with me.i have to gather all my strength in order to live in s.alam.with ptptn yang still tak settle lagi.oi,bongok punye ptptn.oppss,alamak..harap2 xde orang ptptn terbaca apa yang saya taip ni..huhu.urm,hopefully i'll get along with all my classmate and have a strength in order to face a days ahead.so,cayok2 for me!!!weee~