Thursday, July 29, 2010

best

BEST 1
this week i have 3 day in a row,night class (mass lecture).subjek ORGANIZATIONAL BEHAVIOR.first2 memang sangat tak suke.tapi bile pikir2 balik,erm..best jugak ada kelas malam..hihi.first time i jalan kaki pegi fec.perrgghh..penat kaki rase cam nak tercabut coz kena naik bukit.kalau balik kolej jalan kaki takpe la coz turun bukit so tak terasa penat.pastu singgah lak kat DC beli waffle..best!!
BEST 2
semalam my friend and i pegi i-city.ala..tempat yang ada banyak pokok berlampu tuh.finally tertunai jugak hajat i nak ke i-city.hihi..telabahnye ayat.kalau da namenye kuar with friend,sangat tak bermakna kalau tak snap a lot of pic. wokey..nah gambar:-

dayak n ojik

jujuk n hanak

cukup.2 gambar sahaja i upload di sini ye.urm,etcely ktorg tak sempat nak explore the whole i-city ni coz we all rushing to go back to kolej *sigh*.ni sume pasal bebudak ni cakap gate kolej mawar tutup pukul 11 malam..aisshh.haa..to you all yang belum sampai ke i-city lagi..sampai-sampaikanlah diri anda ke sini ye.siyes,tempat ni sangat lawa.masuk tak kena bayar,supposedly.tapi time ktorg masuk,kena bayar rm5 for a voucher bernilai rm5.voucher tu boleh diguna untuk beli apa2 sahaja yang bernilai at the range of rm5 kat dalam i-city neh.etcely,dorang nak pastikan people yang datang sini beli sesuatu kat dalam i-city ni..at least beli something yang bernilai rm5.eleh,tau sangat taktik dorang ni..huh.

*time tengah syok jalan2,member i msg bgtau esok xde class..hehehe,best lagi.yahoo!!

No comments: