Friday, October 15, 2010

macam-macam

ahh da lame tak update my blog or nama scientific-nya my secret diary.why secret diary?yah,because i tak reveal pon kat sesapa yang i owned a blog.so, it is remain secret to anybody.i have a lot of story to reveal here.lets we start it!

last week my lappy buat hal.i hantar kat orang kedai komputer kat DC.dia cakap maybe it has something to do with the motherboard.i da naik cuak bile dengar word motherboard coz if it really has something problem with the motherboard, the cost to repair it is high.but thank GOD, it has nothing to do with the motherboard.the problem is graphic chip.for the conclusion, rm250 untuk itu.oh yah,itu termasuk format and free cooler pad.but still tak berbaloi.its expensive!.end.

shooting video untuk subjek arab.first buat kat faculty.then at evening kuar shoot kat PKNS and umah member i.at night plak we shoot at KL Sentral.cewahh,rase cam pelakon popular lak..hihi.actually,at first i supposed to be in my group.but i change my mind since my team members nak mintak member dia budak A&D shoot ktorang.ofkos we have to pay them.and ofkos jugaklah i reject their suggestion.tapi diorang cakap nak continue jugak.haa continuelah korang without me.i wanna join another group.sekian.

yesterday i had three presentation in a row.OB, HRM and RM.fuhh,heaven! OB and HRM is okay.but when it comes to RM..ceh,what the heck??!!! i know what i have done.yah,i admit it that i am not fully involve in the research thing.that's because i am not interested with that SPSS software..thehehe..

pagi tadi i jawab test 2 qmt dengan perasaan terharu.ceh! siyes i dont know how to answer it.naseb baik boleh pilih satu daripada dua soklan.kalu kene jawab dua2??ahh alamatnye fail berada di genggamanku.tengahhari plak kene jumpa madam yang ajar osh untuk amek test 1 and 2.ceh,memang i dah agak akan dapat result apa.so,kene terima dengan hati yang terbukalah since i dah agak dapat result tu..hukhuk.

tomorrow start study week.tapi i kene attend satu program kat faculty.kalau tak attend,2 mark will be deduct for subject osh.ceh! we gonna have our final exam.my first paper is on 27 oct and the last paper is on 8 nov.i hope i can do my very best in final.i dont want to take this study week for granted.GOD please give me a strength.amiiiin.