Tuesday, November 9, 2010

semester break is begin!!

setelah berhempas-pulas memerah otak untuk menjawab soalan final exam..finally,semester break is begin!my last paper is on 8 november-->my birthday.yang bestnyer,bila bukak facebook..haa amek kau!berlambak birthday wish kat facebook's wall from my friends.suke3!situasi yang hanya dapat dilihat setahun sekali sahaja di facebook..hehe.hurm,lets see what is my plan during this semester break.first of all,saya dah plan awal2 untuk balik umah lambat sikit coz nak pegi merayap ke KL!(sila baca dengan perasaan excited).haa..itu plan untuk esok,10 november.pastu 11 november baru balik umah.and then saya nak sambung blaja drive yang tertangguh sebab saya sambung study.erm,pastu ape lagi ek?haa,nak blaja menjahit jugak.pastu nak main dengan kucing kat umah..hihi.and then..ahh cukupla sampai di sini sahaja.semester break kali ni agak pendek.so,takleh plan banyak2.oh ya,my convocation day is on 6 december 2010.nombor giliran 621.fuhh,penat nak tunggu bile nama akan dipanggil.tapi bestnyer sebab boleh jumpa member2 yang dah tercampak jauh2 tu.

*tadi check sama ada dapat kolej or tak sem depan.result=harap maaf!permohonan kolej anda gagal.hukhuk.

1 comment:

MJ said...

blaja menjahit...whoaa, bgus la..nnt boleh i anta baju..kn3..