Wednesday, March 9, 2011

aww! Hanazakari no Kimitachi e in korean version??

hi my cun and handsome readers! hee~
i nak buat satu announcement la..(sila baca dengan perasaan yang sangat excited)

''ADA TAK SAPE2 KAT SINI YANG SUKA TENGOK CITER JEPUN AND KOREA??''

eh itu satu announcement or satu pertanyaan? hehe.haa kalau uol's suka tengok citer jepun, mesti uol's tau citer Hanazakari no Kimitachi e ( Hana Kimi) kan? kan? kan? heeee. saya excited nak bagitau uol's yang this drama is going to be produce in korea version. oh, if i'm not mistaken..da agak banyak jugak citer korea yang diadaptasi dari citer jepun. eh betul kew?? hehe.tapi i ingat satu citer je iaitu citer Boys Over Flower. haa takyah nak cakap banyaklah. for more information, sila klik sini.

barisan pelakon Hana Kimi versi jepun.


barisan pelakon Hana Kimi versi korea??

well, we have to wait and see :)

* citer ni best tau. rugi kalau tak tengok..hee~

2 comments:

izatty fatihah said...

waaa! suke giler citer nie. hee. =)

MJ said...

Jepun punya lagi best kot..! Korea version?emm bit boring..ehehe