Friday, March 25, 2011

BLOGLIST BLOG EDIE TRIGYY : APRIL


assalamualaikum.
hai, selamat pagi kawan-kawan :D

mesti korang tertanya-tanya, pekejadah saya letak gamba kat atas ni kan? kan?
ala..saya saje je letak, mengada-ngada nak tersenarai dalam blog list untuk bulan april sorang mamat neh..nama dia kan kan..edie! ;p

edie sowh promote blog dia lah! alamak, sesuai kew saya nak promote blog edie kat sini. blog saya sendiri pon tak ramai orang datang jenguk. almaklumlah, blog picisan dengan pengisian yang tak seberapa.hihi.

anyway, uol's yang dah terbaca entry ni..feel free to visit edie's blog ye. edie ni baik budaknya, pandai pulak tuh.praktikal kat france, beb! sape2 yang nak berkenalan dengan dia, boleh pegi jenguk blog dia, okay. ayokk, saya ni tengah promote blog edie or promote edie?? haha.

okay dah..tu je. saya nak pegi sarapan. tata :)

1 comment:

TrigYy said...

tQ yer... dah bg mkn ikan kt sblah tuu.. hihihi