Monday, March 28, 2011

FINAL EXAM SCHEDULE DAH KUAR

rasa macam tak percaya je yang final exam dah semakin hampir. padahal member-member dan lecturer dah banyak kali cakap pasal final exam schedule. tadi saya pura-pura terkejut bila tengok student portal. terkejut sebab apa? sebab saya tengok final exam schedule dah kuar. hmm bila final exam semakin hampir, maksudnya sem ni juga dah nak berakhir :(

rasa sayang nak tinggalkan sem ni sebab sem ni ada banyak aktiviti yang best-best. ada OPKIM PERDANA SELANGOR, TRIP TO SPA, TRAINING PROGRAM. haa ada lagi aktiviti lain yang bakal dilaksanakan. hujung minggu ni ada OPKIM (ait, opkim lagi?).

walaupun ada banyak aktiviti yang best-best, sebenarnya sem ni adalah sem yang boleh dikatakan sangat sibuk (saya cakap sem ni sangat sibuk, tapi kenapa saya tak rasa cam busy je memanjang? haihh..). ada banyak presentation, company visit...hmm, what else?

okay, sekarang saya nak show off final exam schedule saya.

27/4 - Staffing Organizations.
29/4 - Labor Economics.
03/5 - Performance Management.
07/5 - Personal Development.
09/5 - Human Resource Development.
10/5 - Human Resource and Technology.

mesti uol's tertanya-tanya yang saya ni amek course apa, kan?
kalau tengok final exam schedule kat atas tu...boleh agak tak, saya amek course apa? hehe.
okay la, saya bagitahu. saya amek course BBA (Hons) Human Resources Management. dan saya ialah pelajar UiTM Shah Alam. end.

*jadual ni....er, sangat teruk! gap 2-3 hari je. dahla sume tu subjek membaca je..huhu :(

1 comment:

izieyana said...

yess..sy tau awk amik cos ape sbb sy pun BHRM jgk :) gdluck 4 final......