Thursday, April 28, 2011

CONFESSION OF A STUDYHOLIC

studyholic? siapa? aku ke? alahaiii tak langsungg!

hai my dear readers :)
ada ke orang baca blog aku ni? haha.

hm jam menunjukkan pukul 1o.41 minit malam.
esok pukul 2.45 minit petang, aku ada exam. my second paper.

ni tengah study lah ni. tapi tersasar sebentar. rilek la dulu. kite bukak facebook jap. tapi...alaa takde apa2 yang baru pon. boring! mana budak-budak kelas aku ni? sume tengah study kew? aku je ke di kalangan budak-budak kelas yang sedang mengadap facebook dan blog di saat ini? alahai, naik juling mata aku ni haa mengadap buku. poyo giler. padahal baru beberapa belas minit bukak buku, dah nak juling mata. ceh.

oh ya, korang kenal tak super junior M? alaa kalau korang tak kenal, pegi google cepat, sekarang! *winkwink*. aku terbaca kat paper kosmo. super junior M ni bakal mengadakan free concert sempena hari perhimpunan belia negara 2011. venue aku tak tau kat mana. kalau korang tahu, nanti roger2 lah eh. aku nak jumpa super junior M tu. sebab pakwe aku salah sorang dari member super junior M. nama dia kyu hyun. hihi. *blushing*

okay arh, aku nak sambung baca buku. LABOR ECONOMICS. this is my confession: ada berlambak lagi curve yang perlu aku fahamkan. actually, i'm not into this curve-curve. tapi tadi bila dah faham satu jenis curve tu, i was like 'eh, best jugak ye blaja curve ni. next curve!'. hahah. oh, adakah ini satu confession?? aku tak tahu. ah lantaklah! alamak aku dah mula nak melalut. okay now stop it! i really got to go.

tata =)

1 comment:

aisyah ahmad said...

wahhh...tgh exam ke??
all the best ye Miss Enigma..

junior M tu sape Miss E??anak ramli sarip erk?;p

:))