Wednesday, April 6, 2011

DESKTOP KU PENUH!

haa aku ni macam takde keje nak buat je. desktop penuh pon boleh jadi entry. hmm whatever lah! tapi kan...boleh ke kalau kat desktop penuh? aku selalu letak dokumen cam assignment dan gambar kat desktop je sebab nanti senang nak cari. tak payah nak kena bukak my computer and local disk D, or my document ke. haa lagu feveret pon aku letak kat desktop jugak..hihi. aku just letak benda-benda camtu je. aku takde ar sampai letak drama korea yang 12 gb tu kat desktop. ramai orang cakap kalau letak kat desktop, nanti laptop jadi lambat. hurm, aku pon tak pasti akan kesahihannya itu.

desktop aku 98.89% full!

laptop aku ni boleh dikategorikan sebagai agak baru jugak la. baru beli sem ni. hihi. laptop lama dah tak boleh diselamatkan. huhu. bila member aku nampak desktop aku yang penuh camni, dia cakap "eh daya, plis lah! laptop ko ni dahla baru. tapi aku tengok cam laptop lama dah sebab desktop ko yang penuh tuh!". hehe. okay, cukup sampai di sini sahaja. aku nak buat report presentation subjek staffing pagi tadi. nunyte uol's :)

No comments: