Tuesday, April 12, 2011

MINGGU TERAKHIR.

taip tajuk entry sambil gosok-gosok mata dan bermonolog di dalam hati ''alamak, betul ke ni minggu terakhir sebelum final??''

rasa berat hati nak tinggalkan semester ni sebab semester ni sangat seronok! uwaa~

pagi tadi ialah kelas terakhir untuk subjek personal development (PD). rasa sedih sangat bila abes kelas, masing-masing salam Madam Jalilah (lecturer PD kami yang sangat best!). pastu Madam Jalilah cakap kat aku...''budak kecik''..hahah..well, aku memang kecik pon. but do not underestimate small girl (alias masod, 2011), okay?? (^_^)

abes kelas PD, sepatutnya ada kelas performance management (PM)...tapi cancel and replace with kelas staffing. just tengok group lain present je. group aku dah present last week...huh, lega sangat. dan lecturer aku tu, seperti biasa komen kaw kaw punya. tapi Alhamdulillah, time group aku present last week...rasanya dia tak komen kaw kaw sangat (ceh, bajet lecturer tu satisfied with my group presentation ke hape?) uishh, impossible impossibe -->cakap sambil geleng-geleng kepala.

btw, esok ada kelas staffing...akan dapat kertas test 2 and then discuss jawapan soklan test tuh. huhu. harap-harap markah aku lebih baik dari markah test 1. AMIN.

that's all story for today. tata :)

*aku nak amek 2 subjek untuk intersesi. satu, subjek yang sepatutnya aku amek time part 2 (sekarang aku part 4). dan satu lagi subjek part 5. tapi apakan daya, tadi baru dapat tahu pasal tak boleh amek subjek part 5 untuk intersesi. huhu. sedih kew? takde ah, manade sedih...bersyukur ade la :)

No comments: