Saturday, April 23, 2011

OH ABANG ASHRAF MUSLIMKU

morning uol's :)

first of all, i nak inform yang entry ni agak menggedik sikit ok.

pagi tadi bukak je hmetro da terpampang berita pertunangan Ashraf Muslim. perasaan? uwaaa Ashraf Muslim da bertunanggg!!! aaaaa tidaaakkkk!!! rasa macam nak terhisteria tapi suara takleh dikeluarkan secara zahir sebab my roommates tengah syok tido lagi, so tak perlu kot nak ganggu tido dorang semata-mata kerana berita ini. oh ya, i minat Ashraf Muslim :)

for your information, tunang Ashraf Muslim ni anak kepada Lokman Abdul Hamid yang membimbing Ashraf Muslim dalam rawatan perubatan Islam sejak dua tahun yang lalu.

nah gambar pertunangan Ashraf Muslim dan Nor Dayana.

gambar majlis pertunangan ashraf muslim

gambar majlis pertunangan ashraf muslim

gambar majlis pertunangan ashraf muslim

BAKAL MEMPELAI... Ashraf dan  Noor Dayana bercadang di satukan di Makkah.


Auww!! kacaknya abang Ashraf Muslim ni *winkwink*. anyway, tahniah kepada Ashraf Muslim dan Nor Dayana kerana selamat melangsungkan pertunangan, semalam. Majlis perkahwinan mereka bakal dilangsungkan pada 1 Syawal nanti di Mekah.

gambar i cilok dari 2dayblogger. hihi.

till then :)

No comments: