Wednesday, May 4, 2011

KORANG SUKA BUAT STATUS MACAM MANA KAT FACEBOOK??

12.47 minit tengahhari.

helloww facebook addicted =)

dear blogger and reader of this entry, please do not tell me that you don't own a facebook because i'm not gonna believe it...LOL.

for blogger, menipu bebenor kalau korang cakap takde facebook sebab ape kejadahnye ada facebook badges kat blog korang kalau you don't own a facebook, right?? hehe.

hm berbalik semula ke tajuk entry ni 'korang suka buat status macam mana kat facebook??'. haa jawab jawab ;p

kalau aku lah kan, aku update status bergantung pada situasi. sebagai contoh, sekarang ni aku sedang menghadapi peperiksaan akhir. so, my facebook status are going to be related with the final exam lah and carry mark also. ;p

tak percaya?? nah aku bagi bukti...



okay sekarang dah percaya kann.

boleh lah aku chow.

tata =)


3 comments:

Ain Shafinas said...

sha suka bwt status ikut suka. haha ! klu grm kdg tu lps je sume, tp tak la melampau sgt :p

M Fizan said...

suka buat status ikut keadaan..
x penting x buat..haha

miss enigma said...

ahha, samelah kiter ye *winkwink*