Sunday, May 1, 2011

KUMPULAN GULA-GULA & 24:7

hai =)

actually, tadi aku dah ready nak lepak-lepak kat atas katil or in short, TIDO. tapi bila teringat yang sekarang ni dah lepas asar, so aku pun tukar fikiran. takmo lah tido time lepas asar. kan tak elok tido time macam ni. ye takk?

so, aku takde pilihan lain yang nak dibuat selain online. haa ape korang cakap? kenapa tak pegi jogging petang-petang macam ni?? hm soalan yang bagus. ehem-ehem, bukan tak nak jogging tapi aku takde sport shoes la. tu pasal la takleh nak jogging. haa okay tak jawapan aku ni. boleh diterima pakai tak?? hahaha. alasan-alasan. ok stop cakap pasal ni.

about the title as stated above, i bet korang dah tahu pasal dua group baru ni. group K-POP versi Malaysia (uwekk). aku yang juga merangkap peminat K-POP ni haa...berasa terkesima sebentar dan ianya diikuti dengan gelak-ketawa yang berdekah-dekah sebaik sahaja aku mendapat tahu tentang kedua-dua group ini. wah, skema sungguh ayat aku kan =)

now introducing...

KUMPULAN 24:7


this is my opinion okay. MY OPINION. aku bukan nak kutuk, tapi memang ayat aku ke arah kutukan pun. tengok gambar diorang. how dare diorang dress up macam ni. takdelah teruk sangat, just nampak perut sikit je. but that one yang kat tengah-tengah dan yang hujung belah kiri tu apa cerr?? eh, pleaselah. TAK SESUAI! kalau ada 6-pack takpela jugak. hm but still TAK SESUAI kalau orang Malaysia dress up macam ni. it against the norm tahu takk??! asalkan Faizal Tahir bukak baju kat atas pentas pun kena banned 3 bulan. ini pulak korang (refer to 24:7).

KUMPULAN GULA-GULA


haa ni lagi satu group. adehh, camne aku nak describe ni. aku tak sure la diorang ni beragama apa. tapi cuba korang bayangkan kalau beragama Islam tapi dress up macam ni?? huh, FAIL!

kesimpulannya, aku tak berkenan sungguh kalau orang Malaysia nak buat group ala-ala K-POP. tak sesuai. faham tak? TAK SESUAI! instinct aku mengatakan yang diorang ni takkan kekal lama di industri hiburan tanah air ni. well, we just wait and see lah ye.

till then.

1 comment:

MJ said...

eh..aku tak tau pulak ade grup laki2 gak yg nk jdk k-pop m'sia..mmg tak sesuai ahh...

gula2 tu mmg ade yg Islam..tapi tulah..mereka itu suka sangat nak cedok luar pnye..cedok yg baik2 takpe gak..ni tak..hmm...

(eh, xpyh ah buat word verification tuh..ssh la..hehe)