Thursday, May 5, 2011

TIME EXAM BARU BUKU NAK COLOURFUL.

5.30 in the morning on 6th May 2011.

i'm typing this entry just to remove my sleepiness *sigh*.

tadi aku pegi toilet and then aku nampak kucing dah bangun tido. tapi aku ni tak tido-tido lagi. konon bajet study. tapi sebenarnya study + online = stuline. haa amek kau 'stuline' perkataan baru. okay, aku dah nak start melalut sampai merekacipta perkataan baru bagai. ishh! ;p

hm just wanna make a comparison of my text book before and during final examination.

BEFORE FINAL EXAMINATION.


DURING FINAL EXAMINATION.


haa colourful bukan my text book during final examination. ah takleh bla. mesti korang nak cakap yang nampak sangat before exam aku langsung tak buka text book, kann?? ah salah tu. aku bukannya tak bukak, tapi aku tak highlight je perkataan dalam buku tu. oh ya, gambar first and second bukanlah gambar dari text book yang sama. sekian terima kasih. jumpa lagi di next entry =)

* sebelum ni aku ada buat entry pasal group K-POP versi Malaysia. kalau nak baca, klik SINI. dengar citer, group 24:7 tu dah tukar nama group. nama baru dorang, group M-POP.


3 comments:

'AQILAH said...

haha same la, bilank exam baru buku nak renyok2

miss enigma said...

ahha, kite satu geng la ni ye *winkwink*

ina said...

yaa itu diaaa...mari kita terjah blog daya pulak..ngee~ wee~ ;))