Thursday, October 20, 2011

THE PRACTICAL TRAINING PLACEMENT.

7.15 in the morning.

updating blog while take a sip of Radix Coffee. baru first time rasa kopi ni...err tak berapa nak sedaplah pulak.huhu.


hmm i'm looking for practical training placement since i'm going to start my practical training on february next year. grrr leceh and peningnya la hai nak cari sendiri tempat praktikal. pastu aku ni demand lak tu. nak buat praktikal kat tempat yang bagi allowance je. and nak cari yang dekat dengan rumah. so nanti takyah pening-pening nak fikir pasal transport and accomodation. kan kan? =)

semalam aku baru je dapat list company for practical training. semua company tu ada link dengan UiTM. ingatkan boleh kurang sikit tahap leceh and pening nak cari tempat praktikal... rupa-rupanya sama je la. sebab banyak betul company dalam list tu. about 1000++ company.

kalau before ni aku pening nak cari tempat praktikal, sekarang ni pula aku pening nak pilih mana satu tempat praktikal yang aku nak. cewah! macam la semua company tu nak terima aku. hahah.

okay, i guess that's all for now. my radix coffee pun dah nak abes aku hirup dari tadi and now tiba-tiba aku rasa kopi ni dah berubah jadi sedap la pula.

have a day everyone! tata =D

1 comment:

efa nur said...

jgn nak demand sgt laaaaaa!!! haha ;p


^^