Monday, March 19, 2012

SAMBUNGAN KISAH TUTTI FRUTTI



Sambungan KISAH TUTTI FRUTTI hari tu...nak dijadikan cerita, kiter terjumpa resit ni time tengah kemas2 purse ku yang tebal tapi tak berapa nak ada duit tuuu..hihii. jadi, boleh nampak tak harga dia??

0.180 kg bersamaan dengan RM 9.55

 disebabkan kiter beli pada hari Selasa (Ladies Day untuk Tutti Frutti), dapatlah diskaun 15%. jadi kiter hanya bayar RM 8.10 je laa. dan korang boleh nampak lagi tak berapa harga untuk 1 kg??

1 kg bersamaan RM 53.00

hurmm, boleh tahan mahal harga dia ni. kalau beli setakat untuk merasa boleh lah kot. tapi kalau nak beli selalu tuu...kiter prefer beli aiskrim biasa je, beli yang dalam bekas besar tu bawa balik rumah, makan ramai-ramai satu keluarga. bessttt. oh ya, korang tahu tak yang TUTTI FRUTTY ni milik NAZA?? ye, NAZA yang kereta tu laa.

okaylah, setakat ni je lah entry kiter ye.
jumpa di entry akan datang! =D


No comments: