Thursday, April 29, 2010

plan accomplish!!

yep,my today's plan which is to go outing and bla,bla,bla (as i story at yesterday's entry) is accomplish.i do buy a gift for my roommates and my close friends.it is just an ordinary gift.ottokae,i'm not good in choosing a gift.so,i'm thinking to touch up that gift.how?i don't know yet.OMG,i'm really not a creative person.how can i touch up that ordinary gift?haishh..i don't want my friends dissappointed when they get to see my gift.

hurm,frankly saying that the gift which is i wanna give my friend is from deep in my heart.you got what i mean?yah,i mean even the gift value in RM is cheap or it looks very ordinary,but when our niat is ikhlas,that gift's value become much valuable than it's actual value in RM or from it looks.i hope my friends will appreciate the gift that i'll give them because me,myself do appreciate the gift that people give me.you can't believe it?oh,whateverrr.

*before balik outing,we all,masing2 beli KFC.hari ni i puasa,nampaknya berbuka dengan KFC lah ye.hihi.suka suka suka:)

Wednesday, April 28, 2010

i want my TPT 250's past sem papers back!!

goshh!!it is my fault to lent my TPT 250's past sem papers to that kakak.you know,i ended up by asking my friends for the past sem in form of soft copy.unfortunately,my friend just have the hard copy.oh,poor me.and now,i'm trying do download the past sem from uitm's digital library.whoaa,i'm shock!!there are a lot of change of digital library.i'm exploring it now.it is easier to use rather than before.i'm not lying,ok.

tomorrow's plan is,my friend and i wants to go for outing.where??as usual,just around segamat area.wanna take 'something' from the bus station and buy gift for my becoming graduate buddies.OMG,am i really at the end of my last sem?seems like i just register for sem 1, yesterday.i still can recall the situation during the registeration day at DST...MMS activities...and many more..

Tuesday, April 27, 2010

two papers left!!

paper transport and selling.and then,i can back to homeee!!!wee~as usual,i'm not started to do a revision yet.transport is on 3rd of may.another five days to go.woohoo,right now i'm trying to watch movie as much as possible because i want to delete it from my lappy.hahaha..i like damn much to delete something from my lappy.

lately,i'm so pissed off with the internet connection.how come we (students) can't get the internet connection?oh,maybe the management people want us to focus on study only.that's really not us.huh,yuckss!!

i'm currently listening to 2PM's song Without U.i can't upload the MV here because the internet is so slow even i'm online using broadband.do check this song out.it is a nice song plus the smart dance move.hihi~

Thursday, April 22, 2010

no way..acne again!!!

ya ampunnn,sakitnye dahiku ini time tengah sujud (dalam solat).lepas solat cepat2 tengok cermin.haa,memang dah agak..ada 'gunung berapi' baru nak tumbuh di situ.bukan satu je tapi ada la dalam dua,tiga dan empat.amboiii,acne ni komplot nak tumbuh pada waktu yang sama ke??time orang sibuk nak exam lah nak tumbuh.seperti kebiasaannya,sudah pasti saya akan cuba sedaya upaya untuk me'mampos'kan (perkataan yang agak kasar nampaknya di situ) or mengecutkannya dengan secepat yang mungkin.sebenarnya banyak petua untuk mengecutkan acne ni.pilih sahaja yang mana berkenan di hati..

TIPS MENGECUTKAN ACNE:

1. bubuh krim temulawak (krim ni bekas dia kaler hijau) kat acne tu.dalam masa beberapa jam sahaja,insyaAllah acne akn mengecut or kering.macam mana saya tahu??oh,mestilah saya tahu sebab inilah petua saya untuk mengecut or mengeringkan acne.dah banyak kali saya buat eksperimen.memang berkesan-->sila baca dengan penuh keyakinan ye..

2. bubuh krim oxy.boleh diperoleh dalam tiga jenis.ada oxy 5,oxy 10 dan lagi satu tak ingatlah nama dia apa.senang diperoleh dari guardian dan watsons.tak tahulah sejauh mana tahap keberkesanannya.saya pernah pakai,tapi macam xde kesan apa2 pon.tak tahulah,mungkin acne saya ni kebal kot..ahha,boleh ke camtu??

3. letak hirisan bawang putih.tapi,saya x dapatlah nak bayangkan macam mana rasanya bila letak bawang putih tu kat acne.mesti pedih kaw kaw punya.yela,bawang kan panassss..

4. letak ais.sape pernah try??tak pun..letak lendir aloe vera ke.ada juga orang cakap letak cinnamon pon berkesan.eh2,cinnamon dalam bahasa melayu apa ye??hahaha..

kesimpulannya,tips2 di atas adalah antara tips yang berkos rendah.yela,sebab senang didapati dan harga pon RM10 dan ke bawah sahaja.korang kan suka barang yang murah2 kan?kan?kan??alalalalalaaa..hakhak..saya pon suka jugakkkk..hihi..daripada tips2 di atas ni,sudah pastilah saya mencadangkan tips yang nombor 1 tu.haa,oklah cukup sampai di sini saja.saya nak bubuh krim temulawak kat acne saya ni:))

*kepada yang memiliki kulit muka yang sensitif,sila berhati-hati di dalam memilih produk untuk mengecutkan acne.

perasaan apakah ini..

yeah,ENT is done!!!my words sounds happy rite??but actually not.right now,i have this kind of 'feeling',but i don't know how to describe it.i hate this 'feeling'.it just annoying me.it is such a burden to me.please go away this 'feeling'..shooh,shooooh...i really really don't want you..please go awayyyyy!!!


*i got this feeling after i know my carrymark(CM).huh,i don't feel happy with my CM.even my CM is okay..but as usual,i just don't feel my CM is good enough..haisshh..

Wednesday, April 21, 2010

last minutes

my 'greater' problem during a test or final..


I REALLY CAN'T AVOID MYSELF FROM STUDY AT THE LAST MINUTES..


ahha,damn it.i really don't have any feeling to study if the gap of the test or final is still far..haishh..

RM,done.next is ENT.

pheww..leganya bile dah lepas paper RM.erm,soklan boleh tahan..but Alhamdulillah,still boleh jawab.saya menggunakan kebolehan 'menggoreng' ayat yang saya ada.hehe.esok paper ENT pulak.saya tetap akan menggunakan kebolehan 'menggoreng'..'merebus'..'mengukus' ayat yang saya ada.hakhak.seriously,saya x mungkin sempat untuk habis study ENT.so,saya just tengok past sem and pick soklan yang slaloo kuar exam.and then,saya just study tu je.ahha,boleh x camtu??ok,saya boleh study for final exam dengan cara ini.kalo u ols xleh,plis jangan tiru cara saya,tau?bahaya beb..final exam neh,kene buat betul2.for me,i boleh study macam tu coz..

I BELIEVE I CAN DO IT!!!

I BELIEVE WITH MY ABILITY!!!

siyes,kalo u ols pon fikir macam ape yang i fikir kat atas tu..it will help you to do better in ur exam.try it out la..:)

*tapi kan..kalo kte over confident pon xleh gak..huhu..

Sunday, April 18, 2010

external hard disk


oh,oh..bestnyerrr.finally,yesterday i get my external hard disk after waiting for a long time.it's ok tunggu lame2 asalkan dapat..hehe.btw,i get my external just in the right time coz my lappy is quite full right now.full dengan ape??haa,itu yang kte x tau tuh..-->ayat khir rahman dlm citer los and faun..hikhik.ehem,thnx for my roommate,mira yang tolong belikan external ni.i get this 320 gb's external for just rm180..erm,it's cheap rite??yep,it's absolutely cheap because my friend beli yg 300 gb for rm250.ok,my beloved external..berkhidmat baik2 ye dengan i..hakhak..:))

haa, macam ni lah rupa external hard disk.tapi this one is not mine.like usual,i just google it..:)

Saturday, April 17, 2010

final exam

pejam celik, pejam celik..x sangka i'm at the end of my last sem.lg 4 hari nak stat my very last FINAL EXAM for diploma (harap2 yg last la,coz i takut kalo ad paper yg sangkut).etcely, i sgt2 takut untuk menempuh final exam sem ni (ecehh,tau takut tp still xde kesedaran untuk start study lagi).erm,betul..takut sangat2.camne ni kawan2??watever pun,i'll try my very best in the final exam.good luck for me:)

MY EXAM TIMETABLE:

21/4 --> Research Methodology
22/4 --> Fundamentals of Entrepreneurship
25/4 --> Investment Management
03/5 --> Fundamentals of Transport
09/5 --> Principles and Practices in Selling

and good luck for those yang bakal or sedang menempuh final exam juga:))

Friday, April 16, 2010

dinner


ahha,lamenye x update my blog.kemalasan melanda diriku ini.hukhuk.before this,i ad story about the sector A's dinner rite??i ingat nk upload gmbr time dinner tu,tp gmbr2 tu x clear lorh.so,x jadila nak upload.

btw,i pegi BS Dinner on 13 April (Tuesday) yg lepas.location is Dewan Sri Peria.tema "Rock on The Red Carpet".now,let's take a look at my pitca..:)

table no. 11..reserved!!

otw nak balik pon still sempat amek gmbr..hihi..

eh2..ad 2 pic saje??haha..i xleh nak upload byk2 coz more than 50% of my pitca is blur (camera's setting problem) and did not meet my specification in order to upload here.look,i just wear the attire that i used to wear for the class.tp takpe,yang penting make up mesti grand.ececehh..

*credit to my roommate, mira coz make up kan i..:)

Saturday, April 10, 2010

today

saya ada modul pada pukul 2 petang.saya x tau kenapa part 6 sem ni ada modul.before this,if i'm not mistake..part 6 xde modul.tapi xpela..saya pegi jela lagipon modul ni kat PI a.k.a Pusat Islam a.k.a Masjid Asy-Syakirin.saya dah lama x pergi PI.rindunye saya pada PI..


malam ni ada dinner for sektor A's kolej.tema 'Kegemilangan Kesultanan Melayu'.saya xtau nak pakai baju apa untuk match dengan tema tersebut.so,saya decided to pakai baju kurung yang saya pakai untuk ENT 300's presentation semalam je.hehe.gile selekeh akuuu!!!tapi xpela,baju tu pon baru pakai sekejap.eleh korang,macam x bese lak buat camni..hehe..:)

yesterday

huh,what's up with yesterday??yesterday is friday 9/4/2010.my group and i have ENT 300's presentation.the Pizzalicious Sdn. Bhd. business plan presentation.i'm in charge to present about our operations plan.quite nervous to present since tak plan nk explain apa pon.kiranya i explain secara spontan.hehe.macam terer je nk explain secara spontan.sekali bila puan rohani jangga tu tanya soalan regarding our operations plan,haa..t'sengih-sengih i nk jawab.lucky me,my group member is very expert dalam bab2 nak 'menggoreng' jawapan neh.thnx you all..:)

so,dengan berakhirnya ENT 300's presentation,kepala i dah rasa ringan ckit.kalo tak..pegi mana2 pon asyik teringat kat ENT 300 je.hikhik..


*Pizzalicious Sdn. Bhd is our group business name.our main product is pizza.business plan presentation yang kitorang buat tu just olok2 je.tapi,kalo ada sapa2 yg nak open business,memang kena buat business plan neh.

Wednesday, April 7, 2010

irony of life...but facts

Men :

1. All men are extremely busy.

2. Although they are so busy, they still have time for women.

3. Although they have time for women, they don't really care for them.

4. Although they don't really care for them, they always have one around.

5. Although they always have one around them, they always try their luck with others.

6. Although they try their luck with others, they get really pissed off if the woman leaves them.

7. Although the woman leaves them they still don't learn from their mistakes and still try their luck with others.


Women :

1. The most important thing for a woman is financial security.

2. Although this is so important, they still go out and buy expensive clothes and stuff.

3. Although they always buy expensive clothes, they never have something to wear.

4. Although they never have something to wear, they always dress beautifully.

5. Although they always dress beautifully, their clothes are alwaysjust "an old rag".

6. Although their clothes are always "just an old rag", they still expect you to compliment them.

7. Although they expect you to compliment them, when you do, they don't believe you.

*so, what do you think about the statement above..fakta atau auta?? :))

Monday, April 5, 2010

usb @ pendrive @ thumbdrive

i have a story about usb a.k.a pendrive or certain people panggil thumbdrive (info:pak usu i panggil thumbdrive).i own 3 pendrive..ooopps wait,etcely 2 pendrive because the third one i rembat dr adik i.hehe.unfortunately both of my pendrive is damaged.tataw la camne boleh ter'damage'.sumpah,i x buat apa2 pon kat pendrive i tuh.tau2 dah rosak.huh,magic betul.so,now i guna my adik's pendrive.nasib baik ada pendrive adik i kalau tak susah i nak buat assignment (ceh,bajet rajin buat assignment).quite terkilan coz both of my pendrive dah xleh pakai.lagi2 pendrive 8 gb tu.arrggghh,baru je beli a few month ago.huhu..since i dah xde my own pendrive,i consider to buy an external (hard disk).haa,kira balas dendam la ni coz pendrive i dah rosak.bukan satu je yang rosak,tapi BOTH!!!uwaaaa~~


kalau ada pendrive camni,best kan?kan?kan?

*handwatch's USB

*handwrist's USB

*bottle opener's USB

*cuba kira berapa kali i mention word pendrive.uish,i baru perasan..rupa2nye banyak wo!!hehe..:)

Saturday, April 3, 2010

funny

hey,have u all ever know about this...

study= no fail …… (1)
no study= fail …… (2)

Tambah persamaan 1 & 2 hasilnya,

study+no study=no fail+fail

faktorkan study, jadi:

study (1+no) = fail (no+1), atau
study (1+no) = fail (1+no)

Sekarang, bahagikan (1+no) kepada dua2 side (kiri & kanan), hasilnya,
study = fail

thus,if we study we fail!! LOL :)

sape punye idea la ni,buat persamaan matematik cenggini..hehe..

*etcely i take/got it from someone's............hehe,x nak habiskan ayat.take it and got it sama maksud ke?huh,whatever.it quite funny right?yela,benda camni pon boleh buat persamaan matematik.i just wanna share it with you all..:))

Friday, April 2, 2010

favourite


colour

i luv pink and blue color.both are very beautiful color.that's why my blog's background is a combination of pink and blue colour.sorry for those who are allergic to these colour.can't help you..eheh~


*nah,i prove it.betul x pink and blue color is a very beautiful color?tu la,sape sowh x percaya.sila abaikan LG LOLLIPOP yg color hitam tu.

mcflurry



*i luv mcflurry too.tp x slaloo dpt mkn ni.kalau outing,baru dapat beli.amacam,look tasty kan??i suka beli mcflurry yg ad oreo.ad sape2 yg nk belanja i??hihi..:)

music

basically,i listen to all type of music.but mostly i listen for their songs...

*DBSK @ TVXQ @ TOHOSHINKI.this group have many names right?i always listen to their song 'Love in the Ice'.

*FT ISLAND.this is band group.i luv their song which is titled 'After Love'.

*SUPER JUNIOR.they had come to Malaysia on 20 March 2010.i like their song which is titled 'Sorry Sorry'.

*SNSD @ GIRLS GENERATION.i like to listen 'Genie' from them.

*2PM.lately,i enjoy listen their song which is titled 'Back to You'.

*WONDER GIRL.haa,inilah group yg nyanyi lagu 'Nobody'.omputih pon suka that song.radio ERA slaloo putarkan the english version of that song.my little sister sangat suka that song.i pon suke jugak..:)

all the group that i mention above semuanya adalah korean.so,you all mesti nak cakap yang i sangat suka dengar lagu korea kan?ahha,that's correct!!:)

sign up

i always be a silent reader to other's blog.macam best je kalau ada blog sendiri.finally,i ended up by create my own blog.now i still explore how to manage this blog.hope i will stay still with this blog..~