Sunday, December 18, 2011

A WEEK MORE.

i just have another one week more to finish the class.

there are a few presentation, writing report and bla bla bla.

the best part is despite settling a bunch of assignment, i'll spare my time for dinner tomorrow.

hurm, a tough week ever i guess it will be.

and then the study week will be begin.

instead of it is the real study week, i guess it will be a real playful week for me.

can't deny, exam just around the corner.

the first paper is on 4th Jan. and end on 20th Jan.

stay calm.

Saturday, December 17, 2011

FACEBOOK TIMELINE.

Assalamualaikum and good morning everyone =D


did you know about this new option of facebook which is Facebook Timeline?
okay, what is the Facebook Timeline??

if you switch to the Facebook Timeline...

# this is how the upper side side of your Facebook will look like.
(i mean the layout)

# follow by your stories (such as your status, likes, friends added and etc).

# and then your facebook application (such as the music you listen).


can you see the two column right and left side in the 2nd and 3rd pic? there are a timeline between them. your story and apps and whatever on your facebook will be arrange along the timeline. your facebook might be quite crowded as your stories are now on the right and left side of the timeline. but i think it is worth to be try.


you can get more information about the Facebook Timeline from this link https://www.facebook.com/about/timeline . you will be given 7 days to get familiar with this new look. within this 7 days, only you can see your Facebook Timeline. after that, your Facebook Timeline will be publish and your friends will get to see your facebook's new look.


i already switched to the Facebook Timeline. how about you??

i think that's all for now.

cheers!~

Tuesday, December 13, 2011

OMBAKS RINDU!

# poster filem Ombak Rindu.


(this is quick update okay..quick update before start revision for tomorrow's Industrial Relation test)--> cakap macam ni untuk sedapkan hati.

kenapa ombaks rindu..bukan ombak rindu kerr??
hehe...saje je, rasa cam best pula tambah huruf S kat belakang ombak tu =D

hello peeps!
amacam..dah tengok filem Ombak Rindu tu??
selepas 2 minggu ditayangkan, baru hari ni aku berpeluang untuk tengok filem tu.
yep, seperti most of the people said...filem ni memang sedih. in fact member aku yang duk kat sebelah pun dah meleleh-leleh airmata dia. adoi, hati fragile betul lah dia ni. tapi dalam sedih-sedih filem ni, ada juga scene yang kelakar. haa tu yang aku suka tuh! hihi..

# cover page novel Ombak Rindu.


for overall, aku rate 3.8/5 untuk filem ni. apesal, korang rasa sikit sangat ker?? abis tu nak buat macam mana, dari start filem tu sampai ke ending aku duk compare dengan novel Ombak Rindu. jalan citer filem ni laju sangat. tapi beselah tu kan, sebab kalau nak buat filem details macam yang dalam novel tu...alamatnya satu hari pun tak abes nak citer. lagi satu, aku tak berapa nak berkenan dengan scene awal filem ni, banyak scene berkemban. aku tak berkenan. lagi sekali aku tegaskan, aku tak berkenan. ceh, macamlah ada orang ambil port dengan apa yang aku cakap ni. kihkih..

for conclusion (eh, for overall kat atas ni sama macam for conclusion ke takk??), aku fikir baca novel lagi best lah daripada tengok filem yang diadaptasi dari novel. filem apa pun lah...ayat-ayat cinta ke, ketika cinta bertasbih ke (eh, aku belum baca novel ni), dalam mihrab cinta ke...okay, semua yang aku list tadi adalah filem Indonesia sebab tu je filem yang aku ingat telah diadaptasi dari novel. however, kalau dah suka baca novel...try lah untuk suka tengok filemnya pula sebagai tanda memberi sokongan kepada penulis novel tu, okay??

i'm looking forward to the next film adaptation from a novel. maybe next time buat filem "Andai Itu Takdirnya" barangkali?? novel ni best juga apa. kalau tak silap aku, inilah novel yang buat aku terkeluarkan sedikit airmata tatkala membacanya. chewaahh, rasa macam tak percaya je aku cakap perkataan tatkala..hehe..

i think that's all for now. get ready to do revision for tomorrow's test sebab masa yang sepatutnya aku guna untuk buat revision telah aku habiskan dengan pergi menonton wayang, tido bagai tak hengat dunia and make this-not-so-quick-post. no regret okay. never regret the time that you waste in order to do happy thing. a'ah aku happy sangat dapat tengok wayang, tido lama giloss dan update blog ni...LOL!

okay, papai! =D

Sunday, December 11, 2011

PUISI ZAHIRIL BUAT SHERA.

i made this post because i think this is very romantic. and i should keep it in my blog. so that, whenever i wanna read this, i simply search in my blog =D


"Aku pasti punya masalah tiap kali ingin menulis puisi buatmu,

Entah kenapa, kuasa cintamu lebih hebat dari kata-kata yang akan terkeluarkan.

Saat itu langsung aku setuju yang dirimu satu.

Dan hari ini kau telah menjadi isteriku.

Ampunkan aku kalau aku pernah berkasar, Ampunkan aku kalau aku pernah mengherdik,

Ampunkan aku kalau aku pernah menjerit, Ampunkan aku kalau aku pernah terpekik, melolong,

Isteriku, percayalah sebabnya ialah kasih dan cinta.

Akan ku jaga kau seperti ku jaga diriku sendiri, Memang hidup itu tidak pernah ada jaminan keselamatan,

Bahaya, ancaman di mana-mana. Tapi selagi kau dalam dakapanku,

Aku berjanji akan menjagamu. Setiap saat dan waktu,

Setiap siang dan malam, Setiap guruh dan hujan,

Setiap panas dan terik. Setiap nafasku.

Aku sering menadah telapak tangan dan memohon pada Tuhan agar kau, bukan sahaja menjadi isteriku tetapi menjadi isteri yang disayangi Allah Ta'ala.

Isteriku, Selamat datang ke hidupku,

Selamat menjadi isteriku, Selamat menjadi ibu pada anak-anakku kelak,

Selamat menjadi menantu ibu bapaku, Selamat menjadi adik dan kakak pada adik-beradikku.

Selamat menjadi keluargaku, Selamat menjadi pelengkap hidupku.

Selamat menjadi separuh dari aku."



Friday, December 9, 2011

FRIEND REQUEST.

hello readers! =D

it's been quite a long time since my last post. like usual, i got the 'blogger disease', too lazy to update. blogger disease??!! wah, it sounds terrible right? hehe. hm what if i twist a little bit the sentences 'too lazy to update' because i don't like the word lazy. so what it should be...don't have courage to update?? hahaha. okay, whatever! (purposely waste your time to read this crap)-->evil laugh

now let's move to the main topic 'friend request'. i bet all of you own a facebook account. what, you don't have any?? oh please, its so not in trend guys! okay, chill. maybe some of us don't want to have any facebook account because of their own reason. i dedicated this post ( i think it more to discussion) for those who own a facebook account.

dear facebooker, what your opinion about friend request?

1. did you approve all the friend request on facebook even a request from someone that you don't know?
2. if your previous answer is YES/NO, what is your justification?

tengok, da macam soalan exam pulak dah. ooppss, terkeluar BM mak! hehe =)

some of us tend to approve all the friend request even from someone that they don't know. and also add friend to someone that they don't know. i don't really understand this. how you react to each other on facebook huh?

i used to approve friend request from those that i don't know, but i think it turn to be awkward when their facebook name appear on my facebook home and i ask myself, WHO IS THIS PERSON, HUH?? and start from that moment, i strictly approve those who i know only, or at least those from the same school with me even i don't really know them because there are a big gap between us. big gap is like i'm too senior and they too junior.

that is my opinion about friend request. what, nobody ask for my opinion about friend request?? hahaha. anyway, different person has different opinion about friend request. so, if you don't mind to share...what is your opinion about friend request??

i think that's all for now.

cheers~